А Н К Е Т А

Ще внесе ли Здравната карта по-голям ред в системата?

 Да, защото най-сетне ще има ясни правила.
 Не, ще пострадат малките лечебни заведения.
 Трудно ми е да прогнозирам.


BGtop

Мицеларна вода Sensibio H2O - с поредна престижна награда

03.08.2017 / 16:45 - Здравен навигатор
 
 Facebook

 

Мицеларна вода Sensibio H2O - с поредна престижна награда

Мицеларна вода Sensibio H2O за втори път получи престижната награда Продукт на годината в категорията козметика, по време на "11-тите Дни на Фармацията", организирани от Българския фармацевтичен съюз.

Sensibio H2O е 1-вата мицеларна вода в света, създадена от френския биолог, фармацевт и основател на BIODERMA, Жан-Ноел Торел преди повече от 20 години и прави истинска революция в сегмента хигиена на кожата в цял свят. Като поставя нов стандарт по отношение на дерматологичната сигурност, продуктът остава ненадминат лидер и днес със своята уникална формула.

Повече, отколкото виждаме в емблематичната бутилка с прозрачна течност, Sensibio H2O крие три отличителни характеристики, които я правят неповторима: биомиметизъм с кожата – мицели, които наподобяват структурата на кожните фосфолипиди; успокояващо действие чрез патентована комбинация от активни съставки, които повишават прага на поносимост на чувствителната кожа, както и високо пречистената по фармацевтичен стандарт вода с физиологично pH 5.

Комплексните характеристики на формулата на Sensibio H2O определят ненадминатата ефикасност при премахване на грима с минимален брой движения с памучен тампон, което е предпоставка за по-малко механично раздразнение на кожата. В сравнение с други мицеларни води, за премахване на спирала със Sensibio H2O са необходими едва 3-4 движения. Допълнително и полезно е действието срещу подпухване на очите, благодарение на екстракта от краставица, добавен във формулата.

От представянето си на българския пазар ексклузивно в аптеките до днес Sensibio H2O продължава да бъде категоричен лидер. Всяка втора жена в България, която почиства кожата си с мицеларна вода, закупена от аптека, избира мицеларна вода на BIODERMA според пазарни данни на AC Nielsen.

Изписвана от дерматолози, препоръчана от фармацевтите, предпочитана от професионални гримьори и любима на милиони жени, бутилката Sensibio H2O придоби иконичен статус и се продава на всеки 2 секунди по целия свят.

Ексклузивен лимитиран формат в аптеките

През август и септември почитателите на Sensibio H2O могат да открият в аптеките лимитирания формат вертикална помпа, която няма аналог в сегмента мицеларни води и се предлага в икономичен размер от 500 мл на специална атрактивна цена.

 

още от Новини от деня
още от Дерматология

За да продължите да четете ЗДРАВЕН НАВИГАТОР е необходимо да декларирате, че сте медицинско лице.