А Н К Е Т А

Ще внесе ли Здравната карта по-голям ред в системата?

 Да, защото най-сетне ще има ясни правила.
 Не, ще пострадат малките лечебни заведения.
 Трудно ми е да прогнозирам.


BGtop

Представяме ви първото ни специализирано издание, посветено на Ревматологията

29.08.2016 / 13:30 - Здравен навигатор
 
 Facebook

През 2016 година по време на годишната си конференция, Българското дружество по ревматология отбеляза 25-тата годишнина от създаването си.

 

Представяме ви първото ни специализирано издание, посветено на РевматологиятаВ тази връзка подготвихме специално издание, посветено на престижния форум, който събра в периода 12-15 май тази година в Поморие български и чуждестранни специалисти в областта на ревматологията.
Конференцията беше посветена на най-актуалните и първостепенни теми, в съответствие със световните стандарти и изисквания и по правилата за добра клинична практика в ревматологията. Някои от теми, които бяха застъпени се отнасяха до възпалителните ставни заболявания, системните заболявания на съединителната тъкан, дегенеративните ставни заболявания и кристалните артропатии, Varia и пр.
Традиционно най-изявените специалисти от България и чужбина в областта имаха възможност да вземат участие в богатата научна програма. Тази година очакваният засилен интерес и увеличен брой присъстващи по повод 25-годишнината, която бе отбелязана, беше оправдан.
В Организационния и Научния комитет присъстваха имената на водещи специалисти у нас, сред които Почетният председател на Българското дружество по ревматология проф. Рашо Рашков, председателят-проф. Румен Стоилов, заместник-председателите проф. Златимир Коларов, проф. Анастас Баталов, секретари-доц. Иван Шейтанов и д-р Силвия Маринчева и членовете на Организационния комитет: проф. Стефка Кузманова, доц. Антоанета Тончева, доц. Симеон Монов, доц. Владимир Кадинов, доц. Стефан Стефанов, д-р Бойчо Опаранов и д-р Любомир Маринчев.
Екипът на Здравен навигатор, от своя страна се опита да събере на едно място най-интересното от форума и да Ви запознае с новостите при решаването на проблемите, свързани с възпалителните и ставни заболявания, начините за лечение, новите стратегии за лечение, новите лекарствени продукти, консенсуси от други държави, които са приети от съответните съсловни организации и пр.

Представяме ви първото ни специализирано издание, посветено на Ревматологията

 

още от Избор на редактора
още от Ревматология

За да продължите да четете ЗДРАВЕН НАВИГАТОР е необходимо да декларирате, че сте медицинско лице.