Лаборатории Синево са част от семейството на Медикавър груп с над 50 лаборатории в 10 страни, в Централна и Източна Европа.

От две години, лабораториите са и в България.
Синево предлага най-богатата гама от лабораторни изследвания на пазара (над 3000 на брой) в области като: хематологията, биохимия, микробиология, имунология, молекулярна биология, алергология и др., използвайки най-съвременна и висококачествена диагностична апаратура на марката Roche Diagnostics. В лаборатории Синево работят едни от най-висококвалифицираните професионалисти и специалисти, а високият контрол на качество и калибриране на уредите са ежедневие и фирмена политика.

В Синево работят на достъпни цени, а лабораториите не обременяват финансово пациентите с такси за вземане на проби, което не оказва влияние върху високото качество на лабораторните услуги. Предоставяйки най-добрите и доказано качествени лабораторни тестове, Синево се стреми да бъде водеща референтна лаборатория, съсредоточена основно върху грижата за пациента.

Името на лабораторията е свързано с груповото съкращение от първите три букви на думите Synergy and Evolution Syn+Evo. Синергия произлиза от гръцката дума συνέργια, означаваща "работят заедно" и Еволюция (от латинската дума evolutio, "разгръщане“, "разкриване“,“развитие“). Синергията е концепцията, която определя стратегията за развитие на компанията. Еволюцията е движещата сила, зад която стои желанието за самоусъвършенстване, обясняват от Синево. Идентичността на Синево, както и логото на компанията изразяват живота и енергията. Цветето, чиито венчелистчета са капки в центъра, на които стои слънцето. Цветовете, използвани за определяне на идентичността на марката Синево са син и жълт, което представя водата като източник на живот и жълтата слънчева светлина, символизираща енергията и топлината, активността на фактора на човешкия потенциал.

"Добавя стойност към диагнозата“ е мотото на компанията. "Защото ролята на нашите лабораторни услуги е да помогнат при диагностицирането, а основната полза на тези, които използват лабораторните тестове на Синево, е правилната диагноза. Ние знаем колко важни са за един лекар точните резултати от лабораторните анализи. Защото грижата за пациента е това, което правим най-добре!", казват от компанията.

Този сайт използва бисквитки (cookies)
Прочети повече