Списанието вече е достъпно за специалистите на портала ни.

За екипа на Здравен навигатор се превръща в традиция да посвещава специално издание на едно от най-значимите събития в областта на неврологичната наука у нас - Националният конгрес по неврология.

В ръцете си държите втората книжка, посветена на събитието. Тази година на фокус е 16-тия конгрес, който се проведе в к.к. Златни пясъци, а изданието е подготвено от “Здравен навигатор” със съдействието на Българското дружество но неврология.
Книжката е своеобразно продължение на изданията на “Здравен навигатор”, като официален медиен партньор на Дружеството.
Екипът ни събра за Вас най-интересното в областта на неврологията, разговаря с видни български и чуждестранни специалисти за новостите и проблемите в необятната сфера на неврологичната наука.

"Останах с впечатлението, че повечето от колегите ми в България дейст- вително са добри кадри, които са ангажирани със своята работа и умеят „да правят неврология”, сподели пред нас проф. Дойчл, председател на Европейската академия по неврология.

"Няма данни за намаляване на действието на ботулиновия токсин с времето , заявява проф. Дреслер.

Акад. Иван Миланов пък апелира към своите колеги: „Лекувайте пациентите рано, защото това подобрява прогнозата“
И още сред специалистите в броя: Проф. Брейнин, проф. Антоначи, проф. Ахирон, проф. Ферейра, проф. Божинова, проф. Трайков, проф. Цолаки, проф. Анна-Мария Борисова, проф. Паскалев, проф. Капрелян, проф. Стаменова, проф. Захариев, проф. Гудев, проф. масларов, доц. Хаджиев, доц. Богданова, доц. Георгиев, д-р Колинс, д-р Канчелов, които споделиха своя опит с нас по различни топици.

Този сайт използва бисквитки (cookies)
Прочети повече