Представяме отзив от форума от д-р Емил Грашнов, председател на организацията.

ХХV конференция по Психиатрия на Българската психиатрична асоциация през тази година премина под наслов „Съвременната психиатрия – мултидисциплинарна наука”. Форумът се състоя в периода 03-05 ноември 2017г., в Боровец.

В събитието се включиха утвърдени специалисти в областта на психиатрията в България, както и млади представители от колегията.

„От позицията на председател на Научния комитет на конференцията, си позволявам да благодаря и на спонсорите ни, без които не бихме могли да се справим“. Това каза при откриването на събитието доц. д-р Мая Стоименова. Тя благодари на всички участници, които са се включили с научни презентации и изяви във форума.

Накратко на събитието, се изказа и д-р Емил Грашнов, председател на Българската психиатрична асоциация

Д-р Грашнов, с какви впечатления останахте от провелата се годишна конференция по Психиатрия?

Моите очаквания се сбъднаха и мога да кажа, че съм позитивно настроен. Има тенденция за все по-сериозно участие в годишните събития на психиатричната асоциация, което е много добър индикатор. Явно колегите се интересуват от наука и им е приятно да се видят с колегите си от цялата страна, така че определено мога да кажа, че съм позитивно настроен.

Какво очаквате да бъде развитието на колегията занапред?

Очаквам тази активност, за която споменах, да продължи. Надявам се да поддържаме също така на ниво и списанието на Българската психиатрична асоциация, да го захранваме с актуални за колегията материали и т.н.


Снимки: Здравен навигатор

Този сайт използва бисквитки (cookies)
Прочети повече