Ще се проведе в периода 1-3 декември 2017г. в София.

Председателят на Българското Ринологично Сдружение проф. Диляна Вичева информира, че Шестата Българо-Италианска среща по Ринология с международно участие и Първата Детска Оториноларингологична конференция ще се проведе в периода 1-3 декември 2017г. в София. Срещата ще протече под егидата на Европейската Ринологична Асоциация, Европейското Сдружение по Детска Оториноларингология и Националното Сдружение по Оториноларингология, хирургия на глава и шия.

В тези високо-ерудирани научни мероприятия ще вземат участие водещи специалисти от Италия, Аржентина, Франция, Великобритания, Австрия, Белгия, Германия, Швейцария, Русия, Хърватия, Румъния, Португалия, Сърбия, Украйна, Турция, Македония, Тайланд. Това само по себе си, говори за неочаквания интерес от страна на българските УНГ специалисти, педиатри и лични лекари за участие в този международен форум.

Събитието ще бъде съпътствано от сателитни симпозиуми, на които ще бъдат представени водещи лекарствени средства за съвременното лечение на заболяванията в областта на ринологията и на детските УНГ заболявания, както и от изложба на медицински продукти, допълни проф. Вичева.

Този сайт използва бисквитки (cookies)
Прочети повече