Учени и специалисти от цял свят ще демонстрират най-новото при болестите на очите.

33-ти Азиатско-тихоокеански конгрес на офталмолозите започва днес в Хонг Конг. Това е и една от най-големите професионални и научни форуми в областта. Заедно с него се провежда и 29-тия Хонгконгски офталмологичен симпозиум.
Форумът, организиран от Азиатско-тихоокеанската академия по офталмология (Asia-Pacific Academy of Ophthalmology – APAO), в сътрудничество с местното офталмологично дружество и колеж по офталмология, посреща над 5000 участници с повече от 600 международни специалисти – водещи на презентации, курсове, уъркшопи, научни симпозиуми и доклади. Той ще продължи до 11 февруари 2018г.


Конгресът се провежда в Hong Kong Convention & Exhibition Centre (HKCEC) – един от най-големите и модерни конгресни центрове в света, а събитията през деня ще се състоят успоредно в най-малко 15 различни зали и лаборатории.
Темите на конгреса засягат всички заболявания и терапевтични методи на окото, както и свързаните с окото заболявания и дисфункции. Специалисти от над 40 държави от цял свят ще демонстрират най-новото в научната и терапевтична област. Ще бъдат също извършени и множество лабораторни демонстрации и практически приложения.


Автор: Анелия Николова

Този сайт използва бисквитки (cookies)
Прочети повече