Компанията получи престижния сертификат Top Employers Bulgaria 2018.

Амджен България бе официално сертифицирана от института Top Employers като един от най-добрите работодатели в страната за 2018 г. Призът бе връчен на специална церемония в Амстердам.

За трети път българският офис на една от най-големите независими биофармацевтични компании в света получи признание от Top Employers Institute за изключително добрите условия на труд, които осигурява на служителите си, демонстрираните високи стандарти и успешните управленски практики за развитие на таланта на заетите във всички нива на организацията.

Институтът Top Employers всяка година сертифицира най-добрите работодатели в света. Те се избират въз основа на детайлен анализ на процедурите и практиките им в области като основни и допълнителни придобивки, работна среда, обучения, кариерно развитие и вътрешна корпоративна култура. За да се укрепи още повече валидността на процеса, всичката събрана информация се подлага на независим одит.

„Изследването ни за 2018 г показва, че компаниите, сертифицирани като водещи работодатели в България, поставят на първо място развитието на своя екип и непрекъснато работят за оптимизиране на практиките си за развитие на човешките ресурси и човешкия капитал. Амджен България за трети път е част от селектирана група работодатели. Те могат да се възприемат като част от изключителната група на най-добрите работодатели в света - постижение, с което наистина могат да се гордеят”, каза Дейвид Плинк, изпълнителен директор на института Top Employers.

„Гордеем се безкрайно с престижния сертификат, който Амджен България получава за трети път. Оценката на Top Employers Institute е признание за усилията, които компанията полага като работодател. Ние се стремим да усъвършенстваме постоянно работния процес и да подпомагаме успешното развитие на служителите си”, това заяви д-р Красимира Чемишанска (на снимката), изпълнителен директор на Амджен България.

Този сайт използва бисквитки (cookies)
Прочети повече