Форумът ще продължи до 18 май в Интер Експо Център.

Щанд на "Медицинска Техника Инженеринг"

Събитието отново се превърна в средище на специалистите от областта на медицината. Изложението се организира под патронажа на Министерството на здравеопазването в България и с подкрепата на съсловните организации – Български лекарски съюз, Български зъболекарски съюз, Съюз на зъботехниците в България, Асоциацията на денталните дилъри в България и Български фармацевтичен съюз.

Изложбените зали на БУЛМЕДИКА се превърнаха в модерно обзаведени лечебни и болнични заведения чрез представянето на широк набор от български и чуждестранни продукти. Сред тях ще има нови модели клинично-лабораторна и диагностична апаратура, оборудване, универсално и специализирано обзавеждане на здравни заведения, инструменти, реактиви, консумативи и други продукти за лечение.

БУЛДЕНТАЛ дава възможност на многобройните традиционни и нови компании да изложат и да представят на специалистите от областта на денталната медицина висок клас дентално оборудване и обзавеждане, апаратура, инструменти, материали и консумативи.

През 2017 г. изложението Булмедика/Булдентал посетиха 13 287 специалисти от България, Гърция, Унгария, Сърбия, Франция, Великобритания, САЩ, Македония, Турция, Испания, Италия, Япония, Китай, Германия, Република Корея, Албания, Украйна, Израел, Белгия, Русия, Кипър. Повече от 200 директни изложители взеха участие през 2017 г. Компании от България, Италия, Франция, Русия, Сингапур, Китай, Германия, Холандия, Пакистан, Латвия, Турция, Гърция, Румъния, Украйна, Словения, Унгария представиха над 240 иновации в производствените технологии, продуктите, софтуера за медицината, оборудването и обзавеждането.

.

Снимки: Здравен навигатор

Този сайт използва бисквитки (cookies)
Прочети повече