В момента върви VI конференция на Европейската фондация по хидраденитис супуратива. Тя се провежда в Дания.

Първата конференция за дерматолозите се проведе между 2 и 5 февруари в Дубровник, Хърватия. Тя се организира от Международното дружество по дерматология.

Официален сайт

Месец февруари продължи с VI конференция на Европейската фондация по хидраденитис супуратива. Събитието се провежда в Копенхаген, Дания, между 8 и 10 февруари.


Официален сайт

Програма

Срещите на дерматолозите продължават през втория месец от годината с Европейско дружество за фотодинамична терапия – на 10 и 11 февруари в Мюнхен, Германия.

"Организираме тази среща, за да може да се срещнем с колеги от цяла Европа и да обменим опит по между си. Надяваме се, че ще ви заинтересуваме и като резултат на това ще направим една много интересна и полезна среща“, се казва в официалната покана от професор Ласе Браатен, професор Ролф-Маркус Зеймис и професор Алексис Сидороф.

Официален сайт

Между 15 и 18 март в Истанбул, Турция ще се проведе Вторият международен конгрес на дерматолозите и козметиците (INDERCOS 2017).

Главните теми на конгреса ще бъдат "Въпроси относно дерматологията и козметиката“ и "Какво ново?“.

Официален сайт

На 18 април започва и XII-ти международен конгрес на дерматолозите, който тази година ще бъде в аржентинската столица Буенос Айрес.

"Предизвикателството – това ще бъде нашата основна тема на международния конгрес, който имаме късмет да се проведе в Буенос Айрес. Ще обсъждаме новите открития в науката, в молекулярната биология, а също и в генетиката. Също така ще обърнем внимание на новите медикаменти за лечение, диагностиката на заболяванията и най-добрите начини за третиране на пациентите“, се казва в официалното писмо от организаторите на събитието.

Официален сайт

Регистрация

Брюксел, Белгия ще бъде домакин на XIV-я пролетен симпозиум на Европейската академия по дерматология и венерология. Датите на събитието са от 25 до 28 май.

От 26 до 29 май ще се проведе и XXXV-та годишна среща на дерматолозите от Латинска Америка в Богота, Колумбия.

Официален сайт

Швейцарският град Женева ще посрещне XXVI-я конгрес на Европейската академия по дерматология и венерология.

В края на годината ще се състои и IX-ят световен конгрес за меланома в Бризбейн, Австралия. Конгресът ще бъде между 18 и 21 октомври.

Програма

Регистрация

Официален сайт

Източник: https://www.eadv.org/

Този сайт използва бисквитки (cookies)
Прочети повече