Изданието е посветено на най-важния форум на семейните лекари – Националната научно-практическа конференция на ОПЛ.

Пред Вас е втори брой на електронното списание, посветено на най-значимото събитие за общопрактикуващите лекари в България - Националната научно-практическа конференция. Събитието традиционно се провежда веднъж годишно и е едно от научните събития в областта на здравеопазването, което традиционно събира огромен брой специалисти.

Екипът ни както винаги беше част от форума, който се проведе в края на ноември 2017-та година в Пловдив, и събра най-интересното от него.

“Организираме конференцията с много любов и мисъл за колегите”, отбеляза председателят на Националното сдружение на общопрактикуващите лекари в България, доц. Любомир Киров.

Във фокуса на темите бяха проблемите и постиженията на личните лекари. Много от тях имаха възможност да чуят и участват в дискусии, посветени на едни от най-социално значимите болести като диабет, сърдечносъдови болести и онкологични заболявания.

“Впечатли ме сериозната посещаемост на форума”, коментира д-р Любин Шукриев, председател на Дружеството на семейните лекари в Югоизточна Европа.

Какво се случи по време на форума, можете да разберете от списанието.

Този сайт използва бисквитки (cookies)
Прочети повече