Форумът продължава до 13-ти октомври в РИУ Правец.

Събитието се организира от Българско медицинско сдружение по хематология, което този път ще избира и нов председател на организацията.

В рамките на няколко дни, специалисти от цялата страна ще коментират основни теми като: Остри левкемии; Хронична лимфоцитна левкемия; Хронична миелогенна левкемия; Миелопролиферативни неоплазии; Миелодиспластичнии синдроми; Лимфоми; Ходжкинов лимфом; Плазмоцитни неоплазии; Доброкачествени заболявания на кръвта; Хемостаза; Лабораторна хематология; Хемопоеза.Стволови клетки. Микросреда; Експериментална хематология; Лекарствена резистентност. Нови терапевтични агенти и режими; Трансфузионна хематология; Заместителна терапия; Трансплантация на хемопоетични стволови клетки; Качество на живот. Палиативни грижи. Етика и др.

Всеки участник в конгреса ще получи Сертификат за участие с фиксирани кредитни точки от БЛС или БАПЗГ за участници и съответно за лектори.

Форумите са акредитирани по критериите на Европейския съвет по акредитация в хематологията (ЕСАХ) към Европейската хематологична асоциация с СМЕ кредитни точки.

.

.

Снимки: Здравен навигатор

Този сайт използва бисквитки (cookies)
Прочети повече