Това стана ясно след провелото се Общо събрание на организацията.

Доц. д-р Бранимир Спасов (на снимката) е новият председател на Българско медицинско сдружение по хематология. Това стана ясно днес след провелото се Общо събрание на организацията, която както ви съобщихме, проведе XI-ти Национален конгрес по хематология и XIII-ти Балкански Ден. Форумът се състоя от 10-ти до 13-ти октомври в РИУ Правец.

Доц. д-р Бранимир Спасов завършва медицина в Медицинския университет в София през 1996 година. Има няколко специалности: вътрешни болести, клинична хематология и здравен мениджъмънт. През 2007 г. започва работа в НСБАЛХЗ в Клиниката по хематология. През 2016 година е завеждащ Второ отделение по клинична хематология в болницата. От две години е изпълнителен директор на лечебното заведение. Там се прилага и модерното лечение с трансплантация на стволови клетки от донори, като резултатите са сходни с най-реномираните европейски центрове.

Предстои новият Управителен съвет да се събере на първо заседание и да избере заместник-председатели на хематологичното дружество.

Очаквайте повече от форума през следващата седмица в Здравен навигатор.

Този сайт използва бисквитки (cookies)
Прочети повече