Ще провеждат специалистите по кардиология и електрофизиология в Болница Токуда.

Предвид условията на глобална епидемия, в които се намираме, Клиниката по Кардиология в Болница Токуда Ви предлага допълнителна безплатна услуга - дистанционни Viber видео консултации, съобщиха от болницата.

Сред водещите специалисти, с които ще имате възможност да се консултирате оннайн са д-р Валери Гелев, началник на Клиниката по Кардиология, д-р Васил Трайков, началник на Отделението по Електрофизиология и кардиостимулация, д-р Ивайла Желева, кардиолог, инвазивен кардиолог, д-р Виктория Найденова, кардиолог, д-р Даниел Марчов, кардиолог, инвазивен електрофизиолог, д-р Румяна Радославова, кардиолог, д-р Татяна Андреева, кардиолог, д-р Момчил Маринов, кардиолог, инвазивен електрофизиолог, д-р Денислав Бойчев, кардиолог и др.

Въведените мерки на социална изолация и затрудненията при пътуване не бива да бъдат причина за игнориране на текущи заболявания, поява на нови симптоми или редовни профилактични проверки на текущото състояние, особено при хронични заболявания на сърцето и неговите съдове.

Специалистите по кардиология в Болница Токуда продължават да работят мотивирано и отдадено, и да са на ваше разположение, независимо от COVID-19 пандемията. Новата услуга предлага още една възможност за пациентите с кардиологични оплаквания да бъдат обезпечени с квалифицирана медицинска помощ, да останат във връзка със своите лекуващи кардиолози и да получат съвети и предписания как да постъпят при необходимост.

Как да получите безплатна консултация по Viber със специалисти от Клиниката по Кардиология:

  • Обадете се на тел.: 02/403 4000 или 02/ 403 4912, за да запишете часа за консултацията. Посочете с кардиолог или с електрофизиолог искате да се проведе онлайн срещата. При желание за консултация с конкретен лекар, моля да посочите името му при записване на час, като в зависимост от възможността на конкретния специалист, ще получите обаждане от него или друг лекар от клиниката.
  • Необходимо е да предоставите телефонен номер, свързан с Viber, на който можем да ви се обадим.
  • Можете да използвате, както Вашия телефон, така и друго устройство, на което има инсталиран Viber, свързан с Вашия телефонен номер - компютър, таблет и т.н. Можете да изтеглите програмата на този линк.
  • В уговорения ден и час, ще получите обаждане по Viber от специалист - кардиолог или електрофизиолог.
  • Консултацията ще бъде осъществена чрез видео разговор.
  • Консултацията не е равнозначна на клиничен преглед, като при необходимост от такъв и/или от специфично изследване, което трябва да се направи в болнични условия, такива ще ви бъдат предложени.

В случай, че се налагат допълнителни изследвания или клиничен преглед, те могат да бъдат осъществени при спазване на допълнително въведените противоепидемиологични мерки в болницата.

Този сайт използва бисквитки (cookies)
Прочети повече