Той ще се проведе на 17 март в болница "Токуда".

"Предизвикателството Ин-витро" – това е темата на симпозиум с международно участие, който ще се проведе на 17 март 2011 г. в МБАЛ "Токуда Болница София". Във форума ще се включат водещи акушер-гинеколози и неонатолози от страната. Специален гост е д-р Мурамацу – началникът на отделението по Неонатология на японската болница Фукуока, част от веригата Токушукай, към която принадлежи и "Токуда Болница".


В рамките на научната среща ще бъдат дискутирани съвременните методи за ин-витро оплождане, както и специфичните грижи за деца, родени от многоплодна бременност. Ще бъдат представени достиженията на българските неонатолози при лечението на новородени с екстремно ниско тегло.


Японският опит в грижите за бебета, родени преждевременно е един от акцентите на форума. Д-р Мурамацу е подготвил доклад за опита на Фукуока при лечението на деца, родени през 22 - 23 – та седмица от бременността. Япония е една от страните, в която преживяемостта на преждевременно родените деца е една от най-високите в света.

Този сайт използва бисквитки (cookies)
Прочети повече