От компанията представиха нови продукти по време на форума.

По време на форума, който се проведе от 30 октомври до 1 ноември в столицата, от компанията представиха най-новото, което предлагат. Това се случи в рамките на специализираното медицинско изложение, което се проведе успоредно на конференцията.

Новите продукти, които бяха представени на щанда на Медика:

Psodermol лосион – Класика и иновация в грижата за суха, сърбяща и лющеща се кожа! Лосион, предназначен за интензивна грижа за суха, сърбяща и склонна към образуване на сребристо-бели люспи кожа (напр. при псориазис), със съдържание на хвойнов катран, салицилова киселина и урея. Съвременна и удобна за приложение опаковка рол-он 15 мл и помпа със заключване 80 мл;

Серия Algopix

Продуктова серия Algopix е специално разработена и предназначена да облекчи симптомите и да подпомогне възстановяването на кожата при състояния, придружени с прекомерно лющене, зачервявания и сърбеж, както и наличие на участъци с натрупани сребристо-бели люспи. Серията включва два продукта за проблемен скалп – шампоан Algopix и лосион без отмиване Algopix, както и два продукта за тяло – душ гел Algopix и емулсия Algopix.

Algopix® шампоан 200 ml- За проблемен скалп със сухи люспи и плаки!

Шампоан Algopix е почистващ и противопърхотен шампоан с комплексно действие върху проблемната кожа на скалпа: повлиява възпалението, успокоява сърбежа, стимулира оздравителните процеси, нормализира секрецията на мастните жлези, размеква слоя мъртви клетки, улеснява отстраняването му и предотвратява повторната поява със съдържание: хвойнов катран, салицилова киселина и екстракт от зелени микроводорасли.

Подходящ е за възрастни и деца над 12 години!

БЕЗ ПАРАБЕНИ! БЕЗ АЛЕРГЕНИ! БЕЗ ПАРАФИНИ!

Algopix® лосион за кожата на главата 120 ml – За проблемен скалп със сухи люспи и плаки! Без отмиване!

Лосион, предназначен за ежедневно третиране на проблемната кожа на скалпа при състояния, придружени с интензивно лющене, зачервяване и сърбеж. Благодарение на внимателно подбраната комбинация от активните съставки – патентованият комплекс Нио-Сенсил®, салицилова киселина, урея, екстракт от зелени микроводорасли, пироктон оламин - лосионът има комплексно действие върху засегнатата кожа. Повлиява възпалението, успокоява зачервяванията и сърбежа, стимулира оздравителните процеси на кожата и нейната хидратация. Редуцира размножаването на гъбичната флора. При състояния на интензивно лющене на скалпа /пърхот, себореен дерматит и др./ улеснява отстраняването на полепналите сквами и предотвратява повторното им появяване.

БЕЗ ПАРАБЕНИ! БЕЗ АЛЕРГЕНИ! БЕЗ ПАРАФИНИ!

Algopix® душ гел 200 ml - За суха, сърбяща и лющеща се кожа!

Душ гел Algopix е измиващо средство за тяло, за ежедневна употреба, с активни съставки: урея, салицилова киселина, екстракт от зелени микроводорасли, хвойнов катран, алантоин. Душ гелът нежно измива, като същевременно има комплексно действие върху проблемната кожа: повлиява възпалението, успокоява сърбежа, стимулира оздравителните процеси, размеква и подпомага излющването на натрупалите се излишни рогови клетки. Омекотява и овлажнява кожата.

БЕЗ ПАРАБЕНИ! БЕЗ АЛЕРГЕНИ! БЕЗ ПАРАФИНИ!

Algopix® емулсия за тяло 200 ml - За суха, сърбяща и лющеща се кожа!

Емулсия за тяло Algopix е специално разработена и предназначена за суха, сърбяща и лющеща се кожа на тялото. Благодарение на прецизно подбраната комбинация на 10% Урея с алантоин, екстракт от зелени миководорасли, както и натуралните емолиенти – масло от сладък бадем и масло от ший, емулсията има комплексно действие върху проблемната кожа. Ефективно регулира лющенето и възстановяването на роговия слой, успокоява раздразнението и сърбежа, омекотява и дълбоко хидратира кожата. Подходяща е за ежедневна употреба.

БЕЗ ПАРАБЕНИ! БЕЗ АЛЕРГЕНИ! БЕЗ ПАРАФИНИ!


Sterimed Algo – стерилна импрегнирана превръзка със зелени микроводарсли за по-бързо заздравяване на рани.

Стерилни превръзки за рани от полиуретанова пяна Sterimed® Foam - са стерилни превръзки, изработени от мека, плътна и еластична полиуретанова пяна с висок абсорбционен капацитет и външен дишащ слой, който защитава раната от вода и бактерии. Допълнителният контактен слой при някои от превръзките не залепва за раневата повърхност и служи като филтър за по-плътните ексудати. Предлагат се следните видове превръзки : незалепваща, трахеостома, дълбоки рани, самозалепваща, сакрална област, пета.

Посетителите на форума имаха възможност да се запознаят в детайли с новите продукти по време на провелото се фирмено изложение.

Този сайт използва бисквитки (cookies)
Прочети повече