Организира Болница "Тракия".

Безплатни прегледи за усложнения при диабетно стъпало и Училище за пациенти организира Болница "Тракия“ по случай Световния ден за борба с диабета – 14 ноември.

Безплатните прегледи ще се проведат от екипа на Отделението по съдова и ендоваскуларна хирургия – доц. Димитър Петков, д-р Иван Тенев, д-р А. Елкин, д-р С. Бисеров и д-р П. Пенков. Те са предназначени за хора с диабет и усложнения при диабетно стъпало (наличие на рани). Прегледите ще се състоят на 14, 15 и 16 ноември в МЦ "Трета поликлиника“. За да се възползвате от тях, е нужно предварително записване на телефон 042/987 754.

В Болница "Тракия“ ще се проведе и информационна кампания за рисковете и усложненията при хората с диабет. За тази цел на 14 ноември в лечебното заведение ще се раздават информационни брошури. Освен това, на 15 ноември от 17.00 ч. ще се проведе информационна среща на водещи медицински специалисти от Болница "Тракия“ с пациенти с диабет и техните близки. По време на нея ще бъдат изнесени лекции за диагностиката и усложненията при диабет, както и за възможностите им за лечение. Медицинските специалисти ще отговорят и на поставените въпроси от страна на пациентите. Входът е свободен за всички желаещи.

Този сайт използва бисквитки (cookies)
Прочети повече