Мицеларна вода Sensibio H2O за втори път получи престижната награда Продукт на годината в категорията козметика, по време на "11-тите Дни на Фармацията", организирани от Българския фармацевтичен съюз.


Sensibio H2O е 1-вата мицеларна вода в света, създадена от френския биолог, фармацевт и основател на BIODERMA, Жан-Ноел Торел преди повече от 20 години и прави истинска революция в сегмента хигиена на кожата в цял свят. Като поставя нов стандарт по отношение на дерматологичната сигурност, продуктът остава ненадминат лидер и днес със своята уникална формула.
Повече, отколкото виждаме в емблематичната бутилка с прозрачна течност, Sensibio H2O крие три отличителни характеристики, които я правят неповторима: биомиметизъм с кожата – мицели, които наподобяват структурата на кожните фосфолипиди; успокояващо действие чрез патентована комбинация от активни съставки, които повишават прага на поносимост на чувствителната кожа, както и високо пречистената по фармацевтичен стандарт вода с физиологично pH 5.
Комплексните характеристики на формулата на Sensibio H2O определят ненадминатата ефикасност при премахване на грима с минимален брой движения с памучен тампон, което е предпоставка за по-малко механично раздразнение на кожата. В сравнение с други мицеларни води, за премахване на спирала със Sensibio H2O са необходими едва 3-4 движения. Допълнително и полезно е действието срещу подпухване на очите, благодарение на екстракта от краставица, добавен във формулата.
От представянето си на българския пазар ексклузивно в аптеките до днес Sensibio H2O продължава да бъде категоричен лидер. Всяка втора жена в България, която почиства кожата си с мицеларна вода, закупена от аптека, избира мицеларна вода на BIODERMA според пазарни данни на AC Nielsen.
Изписвана от дерматолози, препоръчана от фармацевтите, предпочитана от професионални гримьори и любима на милиони жени, бутилката Sensibio H2O придоби иконичен статус и се продава на всеки 2 секунди по целия свят.
Ексклузивен лимитиран формат в аптеките
През август и септември почитателите на Sensibio H2O могат да открият в аптеките лимитирания формат вертикална помпа, която няма аналог в сегмента мицеларни води и се предлага в икономичен размер от 500 мл на специална атрактивна цена.

Този сайт използва бисквитки (cookies)
Прочети повече