Организира безплатни прегледи.

В СБАЛАГ „Майчин дом” ще се провеждат безплатни гинекологични прегледи. Кампанията ще стартира на 16 април и ще продължи до 27 април. Инициативата се организира от екипа на изпълнителния директор на „Майчин дом” доц. д-р Иван Костов по повод Международния ден на здравето, който светът отбеляза на 7 април.

„Международният ден на здравето е прекрасен повод да припомним на всички наши пациентки, че трябва да следят внимателно своето здраве и да не пренебрегват редовните профилактични прегледи. И тъй като тази година 7 април беше по време на Великденските празниците, аз и моят екип решихме да превърнем този един ден в цели две седмици с безплатните гинекологични прегледи”, коментира доц. д-р Костов.

Прегледите са състоят от ултразвукова и ендоскопска диагностика, като са насочени към лечение на различни заболявания, засягащи половата система на жената като миомни болести, кисти на яйчниците, изпускане на урина, стерилитет.

Консултациите ще се провеждат всеки ден между 13:00 и 14:30 ч. в СБАЛАГ „Майчин дом”. Всяка жена, която желае да се прегледа, може да направи това след предварително записване на телефон 02 9172 233. Записванията са възможни всеки работен ден между 10:00 и 12:00 ч. Местата за безплатните гинекологични прегледи за ограничен брой.

В деня на насрочения преглед пациентката е препоръчително да носи всички документи, които притежава, свързани с горепосочените заболявания.

Този сайт използва бисквитки (cookies)
Прочети повече