Тя се състоя в края на миналата седмица и събра видни експерти от различни специалности.

„Синево България е част от Medicover Group – най-голямата верига за здравни грижи в Централна и Източна Европа. Диагностичният отдел на Medicover оперира в България чрез 7 лаборатории и 19 собствени пункта за пробонабиране. Те са позиционирани в София, Пловдив, Стара Загора, Хасково, Димитровград, Харманли, Чирпан и продължава своето разрастване“. Това каза при откриването на форума д-р Себастиан Ротариу от Синево.

През последната една година компанията е извършила 675 000 теста в страната ни. За същия период, от лабораторните услуги на Синево са се възползвали 80 636 пациенти.

В рамките на събитието се включиха представители на компанията от Германия, както и видни български лекари от различни медицински специалности.

Една от ключовите лекции бе изнесена от акад. проф. Иван Миланов, изп.-директор на Университетската болница по неврология и психиатрия „Св. Наум“. Акад. Миланов, който е и председател на Българското дружество по неврология, се спря на темата „Връзка между неврологичните симптоми и соматичните заболявания“.

.

.

.

.

Снимки: Здравен навигатор

Този сайт използва бисквитки (cookies)
Прочети повече