На юбилейното издание на конгреса по репродуктивна медицина.

Фирма „Медицинска Техника Инженеринг“ ООД се включи доста активно в XX Национален конгрес по стерилитет и репродуктивно здраве, който се състоя от 7 до 10 март в к.к. „Боровец“.

Повече по темата – от представителите на компанията:

Инж. Димитър Конов, „Медицинска Техника Инженеринг

Инж. Конов, с какво се представяте на ХХ конгрес по репродуктивна медицина?

На юбилейния форум по репродуктивна медицина, от фирма „Медицинска Техника Инженеринг“ ООД взехме решение да имаме три основни акцента по отношение на изложената апаратурата и медицинското оборудване. Първият е гинекологичният кабинет на немската фирма SCHMITZ, като имаме честта и удоволствието с нас на форума да бъде и регионалния мениджър – г-н Сергей Косолапов. С негово съдействие и помощ успяхме да организираме доставката на един такъв АГ-кабинет, който показваме. Почти всички гинеколози, работещи в областта на ин витрото познават продукцията и портфолиото на фирма SCHMITZ. Техните гинекологични столове в последните години успяха да се наложат като стандарт за ин витро кабинетите.

Вторият ни акцент е продукцията на Richard Wolf – фирмата за минималноинвазивна медицина – представени на форума с офис хистероскопа Compact и с цялата си видеотехника.

Третият акцент е електрокоагулатора модел VIO 3 на фирма Erbe- Германия, който също показахме на форума. Трябва да добавя, че на щанда показваме и оборудването на фирма Leica. С колегата инж. Николай Байнов имаме възможността да представим специализираните микроскопи с манипулатори за ин витро процедури, както и специализирания софтуер за спермален анализ. Т.е., ако трябва да обобщя – през тази година имаме сериозно присъствие откъм апаратура и оборудване, което може „на живо“ да бъде видяно и тествано от гостите на форума.

Сергей Косолапов, SCHMITZ

(На преден план на снимката)

Какво представихте на форума, в който се включихте?

Ние сме немска компания, която си сътрудничи много тясно с „Медицинска Техника Инженеринг“ ООД. Това, което произвеждаме е обзавеждане, най-вече за гинекологията. Т.е. в състояние сме да оборудваме изцяло един гинекологичен кабинет.

Както вече обясних, компанията ни е немска, фамилна; една от най-старите фирми за гинекологично обзавеждане, но също така произвеждаме и широка гама операционни маси, оборудване и мебелариум за операционни зали. Всички, които работят с нас знаят, че могат да разчитат на немско качество на продуктите, които предлагаме.

Този сайт използва бисквитки (cookies)
Прочети повече