В него участват Владимир Карамазов и д-р Иван Маджаров.

Инициативата „Добрата дума лекува“ - част от Националната кампанията на БЛС срещу насилието над лекари - „Пребори Гнева“, продължава с клип против агресията над медици. В него участват актьорът Владимир Карамазов и председателят на БЛС д-р Иван Маджаров. А самото видео е снимано в УМБАЛ „Св. Анна“. Това информираха от съсловната организация на лекарите.

Владимир Карамазов, който е лице на кампанията на БЛС и безвъзмездно се включва във всички инициативи, включително и в снимките на клипа заяви: „Недопустимо е лекарите да стават заложници на собственото си призвание и докато се борят да спасят човешки живот, да бъдат принуждавани да защитават своя собствен. Аз уважавам и ценя труда на лекарите“.

Във видеото председателят на БЛС призовава да се даде път на доброто.

„Снимайте се с лекарите, на които искате да кажете „Благодаря“. Изпратете снимките до Български лекарски съюз, за да ги включим в изложба и покажем, че заедно можем с добра дума да преборим агресията“, заявява д-р Маджаров.

Снимките могат да се изпращат на Фейсбук страницата на Български лекарски съюз и на мейла на съсловната организация Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Изпратените материали ще се публикуват на сайта на БЛС, на ФБ страницата на организацията и във вестник Quo Vadis. Жури в състав ръководството на БЛС и фотограф, ще определят най-въздействащите фотографии, а с тях ще бъдат направени редица изложби.

БЛС благодари на екипа, включил се безвъзмездно в реализирането на видеото, както и за съдействието на УМБАЛ „Св. Анна“, допълват от съсловната организация.

Линк към клипа на Интернет страницата на БЛС: https://blsbg.com/bg/3728.balgarski-lekarski-sayuz-s-klip-protiv-agresiyata-nad-medici.html

Този сайт използва бисквитки (cookies)
Прочети повече