Тържеството започна в 10 часа, съобщиха от ВУЗ-а.

Днес от 10:00 ч. в двора на Медицински университет-Варна ще се състои официалното откриване на новата 2019/2020 учебна година. Това информираха от МУ-Варна.

Официалното откриване на новата учебна година за Филиалите на Медицински университет-Варна в Шумен, Сливен и Велико Търново ще се състои:

Филиал Шумен – 16 септември, понеделник, от 11.00 ч. в сградата на филиала, ул. „Васил Априлов“ № 63;

Филиал Сливен – 16 септември, понеделник, от 09.00 ч. в сградата на филиала, ул. „Ген. Столетов“ № 30;

Филиал Велико Търново – 16 септември, понеделник, от 11.00 ч. в сградата на ПХГ „Св.Св. Кирил и Методий“, ул. „Михаил Кефалов“ №2.

След тържествената церемония, следва посрещане на новите студенти. Ако си първокурсник, обърни внимание на следващите редове, пишат на интернет страницата си от МУ-Варна:

Студентите в първи курс от специалност „Медицина“ ще бъдат посрещнати след церемонията в Първа аудитория, разположена на 4 етаж в основната сграда на Медицински университет- Варна.

Студентите в първи курс от специалност „Дентална медицина“ ще бъдат посрещнати в 12.00 ч. в Аудитория „Доц. Димитър Клисаров“, разположена на 1 етаж във Факултета по дентална медицина.

Студентите в първи курс от специалност „Фармация“ ще бъдат посрещнати след церемонията в 12.00 часа в Аудитория 1 (зала 104), разположена на 1 етаж във Факултета по фармация.

Студентите в първи курс от специалностите към Факултета по обществено здравеопазване ще бъдат посрещнати след церемонията във Втора аудитория, разположена на 3 етаж в основна сграда на Медицински университет-Варна.

Студентите в първи курс от специалност „Помощник-фармацевт“ ще бъдат посрещнати в 12.00 ч. в зала 106, разположена в Медицински колеж.

Студентите в първи курс от специалност „Зъботехник“ ще бъдат посрещнати в 13.00 ч. в зала 106, разположена в Медицински колеж.

Студентите в първи курс от специалност „Рентгенов лаборант“ ще бъдат посрещнати в 13.00 ч. в зала 112, разположена в Медицински колеж.

Студентите в първи курс от специалност „Инспектор по обществено здраве“ ще бъдат посрещнати в 15.00 ч. в зала 106, разположена в Медицински колеж.

Студентите в първи курс от специалност „Рехабилитатор“ ще бъдат посрещнати в 12.00 ч. в зала 112, разположена в Медицински колеж.

Първокурсниците от специалност „Медицински лаборант“ ще бъдат посрещнати от 15.00 ч. в зала 112 в Медицински колеж.

Студентите в първи курс от специалност „Медицински козметик“ ще бъдат посрещнати в 14.00 ч. в зала 106, разположена в Медицински колеж.

Студентите в първи курс от специалност „Медицински оптик“ ще бъдат посрещнати в 14.00 ч. в зала 112, разположена в Медицински колеж.

Този сайт използва бисквитки (cookies)
Прочети повече