Събитието ще се проведе на 12-ти октомври.

Фармацевтична компания Takeda България инициира първата по рода си Takeda Gi Academy, съобщиха от фирмата. Срещата ще се състои на 12-ти октомври (събота), в Гранд Хотел София. Целта на събитието е участниците да се запознаят с портфолиото на обединената компанията в областта на гастроентерологията.

Почетни гости на форума ще бъдат проф. К. Чернев, УМБАЛ „Софиямед“; проф. С. Стойнов, „Токуда“ и проф. И. Коцев, УМБАЛ „Света Марина“.

Аудиторията ще има възможност да изслуша лекции, свързани с последните тенденции при лечението на болест на Крон, както и оптималното лечение на улцерозния колит през 2020 година. Ще бъдат засегнати също теми като диагностиката на перианални фистули, нов подход при хирургично лечение на CPAF и приложението на стволови клетки при CPAF. В рамките на еднодневното събитие ще бъдат представени и няколко клинични случаи.

За компанията:

Takeda е ориентирана към пациентите, иновативна, глобална фармацевтична компания, която има за основа забележителна 236-годишна история и се стреми да предостави по-добро здраве и по-светло бъдеще на хората по света.

В началото на 2019 г. Takeda завърши сделката по придобиването на фармацевтична компания Shire. Тази важна стъпка предостави възможност на Takeda да стъпи на пазара в над 80 страни и да разшири терапевтичните области, в които оперира.

Усилията на компанията в научноизследователската и развойна дейност са съсредоточени върху четири терапевтични области – Онкология, Гастроентерология (GI), Неврология и Редки Болести, като някои от специфичните инвестиции в научноизследователската и развойната дейност са ангажирани също с изследвания на Плазмено-Производни Терапии и Ваксини.

Визията на Takeda е да оформи бъдещето на гастроентерологията, така че хората, които живеят със стомашно-чревни заболявания, да имат по-добро качество на живот. Освен това, компанията се стреми да достави първо или най-доброто в класа лечение, като се фокусира върху целеви терапии за различни популации.

Този сайт използва бисквитки (cookies)
Прочети повече