Информираха от здравното заведение.

ІІ-ра САГБАЛ „Шейново” дарява на 10 жени пълни пакета за проследяване на бременност и 10 фетални морфологии за още 10 жени, които вече очакват своята рожба.

Даренията са част от кампанията „Повече българчета за България”, организирана от екипа на „Тройка на разсъмване”, радио Витоша и продължава до 9 април 2020 г.

Изключителна с мащабите и каузите си, за поредна година кампанията дава възможност на важни за всеки от нас теми. Специален акцент в кампанията тази година е Дарителството.

В ефира на „Тройка на разсъмване” можете да чуете полезни интервюта с лекари и дарители, както и с хора преминали през много предизвикателства по пътя на своите надежди и мечти, ще се говори за ролята на бащата като равностоен родител и като човек, на чиято подкрепа разчитаме, като личност, която е изключително важна в изграждането на един нов човек.

Ако се борите за рожба и имате нужда от помощ, ако вече очаквате детенце, или имате малко дете или кандидатствате за проследяване на бременност, изследвания и раждане, запишете се на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. (единственото валидно място за участие!). Списъкът за всяко дарение е отделен и започва от числото 1.

https://www.radiovitosha.com/news/14-godini-poveche-bylgarcheta-za-bylgarija

Записването приключва на 7-ми април, 2020г., в 19 часа.

И тази година даренията ще с

Този сайт използва бисквитки (cookies)
Прочети повече