Болничните заведения ще могат да разчитат на по-високо качество и комплексност на обслужването, уверяват от General Electric и Софарма Трейдинг.

General Electric и Софарма Трейдинг подписаха международен дистрибуторски договор за рекламиране и продажба на медицинско оборудване за образна диагностика и ултразвукови системи. Стратегическото партньорство между двете компании обединява иновативността и експертността в разработването на медицинска апаратура на световния лидер, с финансовата стабилност и опита на българския пазар на българската компания, съобщиха от Софарма.


Преимуществата на това партньорство са изцяло в полза на клиентите на двете компании в сектора на здравеопазването. В бъдеще болничните заведения у нас ще могат да разчитат на по-високо качество и комплексност на обслужването, както и да се възползват от възможността за изготвяне на гъвкави финансови схеми съобразени с техните индивидуални нужди.


Сътрудничеството между двете компании не е ново, а датира от 2007 г. За този период Софарма Трейдинг реализира множество проекти за доставка на медицинска апаратура и оборудване "до ключ," производство на General Electric на болнични заведения в цялата страна. Пуснати са в експлоатация над 15 апарата на фирмата производител, обхващащи всички области на образната диагностика. Сред най-успешните проекти до момента, са тези в УНСБАЛ " Св. Екатерина"- София, УМБАЛСМ " Пирогов"- София, УМБАЛ " Александровска" - София, УМБАЛ " Св. Иван Рилски" - София, МБАЛ - Русе, МБАЛ " Св. Петка"- Видин, МБАЛ " Д-р Тота Венкова"- Габрово, МБАЛ " Доверие"- София.


В перспектива усилията на General Electric и Софарма Трейдинг се обединяват за осигуряване на комплексна и по-гъвкава платформа на партниране на българския болничен пазар, която да осигурява реализация на по-мащабни проекти и внедряване на най-съвременни решения в областта на образната диагностика в страната.

Този сайт използва бисквитки (cookies)
Прочети повече