Научна конференция по темата се провежда от 14 до 16 юни.

В хотел Риу Правец Ризорт от 14 до 16 юни 2013 г. ще се проведе Научна конференция на тема "Злокачествени тумори на урогениталната система – Новости от American Society of Clinical Oncology (ASCO) ’13", съобщиха днес от "Специализирана Болница за Активно Лечение по Онкология" ЕАД. Форумът е третата годишна конференция на "Специализирана Болница за Активно Лечение по Онкология" ЕАД, в която ще вземат участие над 200 специалисти в областта онкологичните заболявания на урогениталната система от цялата страна. Председател на Организационния комитет е доц. д-р Здравка Валерианова - изпълнителен директор на "СБАЛ по Онкология" ЕАД, зам.-председател е доц. д-р Красимир Нейков - началник на клиника по урология в "СБАЛ по Онкология" ЕАД, председател на Научния комитет е проф. д-р Иван Черноземски.


Събитието е съпътствано от фирмено изложение, на което водещи фармацевтични компании от областта ще представят своите продукти.


Научната програма включва интересни и значими презентации по темите: Епидемиология и профилактика на злокачествени заболявания на урогениталната система, Диагностика и стадиране, Хурургично лечение, Лъчелечение, Химиотерапия, Комибинирано лечение, Проследяване.

На конференцията ще се проведе и сестринска сесия на тема: "Сестрински грижи при болни със злокачествени заболявания на урогениталната система".


Официалното откриване конференцията е на 14 юни, от 15:30 часа.


Програмата: Programa

Този сайт използва бисквитки (cookies)
Прочети повече